Företagsinformation
Jonas Bromander AB
Org: 559015-4562

Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms 25%. I kundvagnen framgår det totala priset inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra fraktvillkor, pris, rabatter och utförande på en vara. Leveransdagens pris gäller. Vi rekommenderar PayPal samt kortbetalning. Du kan också betala via Klarna faktura. Du kan också handla på avbetalning via Klarna.

Beställning
Beställning är bindande och du måste ha fyllt 18 år för att få beställa.

VIKTIGT!
Vi svarar gärna på frågor om vårt sortiment i webbutiken. Enklast nås vi genom att du fyller i formuläret i webbutiken. Men du kan inte göra beställningar via e-post.

Kortbetalning eller PayPal
Du kan enkelt betala din order med ditt Visa eller MasterCard. Välj Kortbetalning under betalningsmetod i Kassan. Kontrollera att du har fyllt i dina uppgifter korrekt innan du bekräftar köpet!

Faktura
Betala först efter 14 dagar via faktura i samarbete med Klarna! Du kan alltså ta hem dina varor innan du bestämmer dig för att betala dem! Bromander Guitars förbehåller sig rätten att stoppa leveranser till personer som ej anses vara kreditvärdiga eller som har betalningsanmärkningar.

Faktura dela upp betalning
Vid köp av gitarrer har du möjlighet att dela upp betalning på 12-36 mån.

Ångerrätt och reklamation
Du har alltid 14 dagars ångerrätt. Det innebär att om du inte är nöjd med din beställning kan du skicka tillbaka varorna inom två veckor och få pengarna tillbaka på varan, dock ej frakten. Om du köp på kort kostar det inte något. Det vi kräver av dig som kund för att kunna åberopa ångerrätten är att varorna inte är använda (oskadat skick) när de återlämnas till oss, och att du kontaktar oss på telefon för instruktioner om returen. Bromander Guitars står inte för returfrakten av din beställning. Detta gäller inte vid felexpedierad vara. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Varan ska vara oanvänd och i obruten förpackning. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadats förloras ångerrätten.

Reklamation, Returer
Om du vill reklamera eller returnera varor ber vi dig att så snabbt som möjligt kontakta Bromander Guitars.

Vid reklamationer gör en undersökning av produkten och skickas eventuellt tillbaka till leverantören. Det gör att det kan ta viss tid att få pengar tillbaka. Normalt erhåller du återbetalning inom ca 1-5 veckor.

Om en återbetalning ska kunna göras, måste du skicka med en kopia på din faktura. Om vi inte får en kopia med returen, då lägger vi det åt sidan tills du hör av dig med en kopia.

På gitarrer gäller 10 års garanti, under förutsättning att Bromander Guitars är aktivt. Inköps datum på kvitto gäller för garantien.

På förbrukningsmaterial så som strängar lämnas ingen garanti. Fakturan gäller som garantibevis, och skall skickas med reklamationen. Returfrakt ingår ej i garantin. Ring alltid före.

Rea/Erbjudanden
Vid realisation eller kampanjerbjudanden gäller varken öppet köp eller ångerrätt.

 Leveranstid
Vi levererar oftast 1-3 dagar efter betalning/beställning, beroende på om varorna finns i lager.

Bromander Guitars strävar efter att ha nöjda kunder, om något blir fel hoppas vi kunna lösa det.

Personuppgifter
Bromander Guitars värnar din integritet och all behandling av personuppgifter sker i linje med GDPR. Dina uppgifter kommer aldrig att lämnas ut till tredje part utan används endast av Bromander Guitars för att kunna sköta våra åtaganden mot dig som kund. Du har rätt att efter begäran ta del av dina uppgifter och rätta inkorrekt, irrelevant eller ofullständig information.

Säkerhet
Bromander Guitars använder Secure Socket Layers – SSL – i samband med att du som kund registrerar dig till du har bekräftat ditt köp i Kassan. Det gör vi för att skydda ekonomisk och annan information under ditt köp. SSL används för att kryptera informationen och dels för att verifiera identiteten hos bägge ingående parter. En SSL-förbindelse kännetecknas av ett låst hänglås i webbläsarens nedre kant och att webbadressen börjar med https. Vi sparar heller aldrig ditt kortnummer utan du kan alltid känna dig trygg när du handlar hos oss! Falska beställningar kommer att polisanmälas och vi kommer bistå till vårt yttersta i utredningsarbetet.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.